Bidrag til Caritas i forbindelse med bursdag, dåp, konfirmasjon eller bryllup

/Bidrag til Caritas i forbindelse med bursdag, dåp, konfirmasjon eller bryllup
Bidrag til Caritas i forbindelse med bursdag, dåp, konfirmasjon eller bryllup 2021-01-19T10:25:58+00:00

Hva gir man til en som har alt? Mange merker kjøpe stresset i forbindelse med festlige anledninger, og at det kan være vanskelig å finne ”den rette gaven”. Enten det er du som skal feires eller du leter etter en gave til noen du er glad i kan et bidrag til Caritas være et fint alternativ.

Om det er du som skal feires kan du i invitasjonen be gjestene om å gi et bidrag til Caritas på kontonummer 8200.01.93433. Vi vil sende jubilanten et takkebrev med liste over hvem som har gitt (giverne må oppgi både sitt navn og navnet på den/de som feires), beskjed om eventuelle hilsninger, og totalbeløpet. På denne måten får jubilanten en fin oversikt over hvem som har bidratt.

Om du har blitt invitert til et festlige lag der jubilanten ønsker en gave til Caritas går du fram på følgende måte. Benytt kontonummer 8200.01.93433, oppgi ditt navn og navnet på jubilanten. Du kan også velge å øremerke gaven til et bestemt prosjekt eller gi en generell gave. Om du ønsker det kan du også legge inn en kort hilsen til jubilanten. Vi vil et etter et par uker sende et takkebrev til jubilanten der det oppgis hvem som har gitt og totalsummen på bidragene. Slik kan jubilanten få mulighet til å takke hver enkelt av giverne.

For spørsmål vedrørende gaver i forbindelse med bursdag, dåp, konfirmasjon eller bryllup ta kontakt med:
Caritas Norge på e-post: caritas@caritas.no eller på telefon: 23 33 43 60
Kontonummer 8200.01.93433

Enhver gave, stor eller liten, blir tatt imot med stor takknemlighet.