Caritas fikk besøk av utviklingsministeren

//Caritas fikk besøk av utviklingsministeren

Caritas fikk onsdag besøk av utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF). 

Utviklingsministeren, som kjenner Caritas godt fra sin tid som finansbyråd i Bergen, tok seg god tid til å diskutere en lang rekke ulike temaer som engasjerer både Utenriksdepartementet

Generalsekretær Martha Rubiano Skretteberg og utviklingsminister Dag Inge Ulstein møttes til diskusjon om en lang rekke temaer. Foto: Martin Moland

og Caritas. Blant tingene som sto på agendaen var spørsmålet om hva som kan gjøres for å avhjelpe situasjonen i mange av de voldsrammede landene i Mellom-Amerika, samt arbeidet Caritas vil gjøre i DR Kongo som et resultat av årets Operasjon Dagsverk.

Delegasjon: Leder for Caritas Norges utlandsavdeling, Marit Sørheim, utviklingsminister Dag Inge Ulstein, generalsekretær Martha Rubiano Skretteberg og styremedlem i Caritas, Arve Ofstad.

I tillegg til dette fikk statsråden en introduksjon til arbeidet Caritas gjør for å la de som er aller fattigst få dyrke mer mat. Han var tydelig interessert i blant annet arbeidet som gjøres for at småbøndene i våre prosjekter skal få tilgang til markeder for maten de dyrker.

 

 

2019-06-13T09:14:22+00:00 13th juni, 2019|

About the Author: