Engasjer deg

/Engasjer deg
Engasjer deg 2021-08-23T11:14:31+00:00

Bli fadder

Som fadder i Caritas Norge hjelper du ikke bare et barn, men mange barn. Du blir en viktig del av livet til de mest fattige og sårbare barna.

Ja, jeg vil bli fadder

Bekjemp sult

Sult er blant de aller største utfordringene verdenssamfunnet står ovenfor. 800 millioner barn, kvinner og menn lider i dag av kronisk sult.

Ja, jeg vil bekjempe sult

Gi en julegave med mening

Ønsker du å gi en julegave til noen av de her i verden som har minst? Klikk deg inn og bidra. Alle bidrag, uansett størrelse, mottas med takknemlighet.

Ja, jeg vil gi et bidrag

Testamentariske gaver

Ønsker du å begunstige Caritas arbeid i ditt testamente? Enhver gave, stor eller liten, blir tatt imot med stor takknemlighet.

Jeg vil vite mer

Minnegaver

Ønsker du at familie og venner skal gi minnegaver til Caritas Norge i forbindelse med en begravelse? Vi er takknemlig for alle gaver.

Jeg vil vite mer

Spesielle anledninger

Hva gir man til en som har alt? Enten det er du som skal feires eller det er gave til noen du er glad i, kan et bidrag til Caritas være et fint alternativ.

Jeg vil vite mer

Hjelp flyktningene

Ingen kan forstå hva det vil si å være flyktning før de selv har opplevd det. Flykte fra krig, terror eller fattigdom, i håp om et bedre liv.

Ja, jeg vil hjelpe flyktningene

Støtt utdannelse

57 millioner barn i barneskolealder får ikke gå på skole, og et flertall av disse er jenter. Utdanning er et kriterium for fattigdomsbekjempelse.

Ja, jeg vil støtte utdannelse

Hjelp innvandrere i Norge

Språk og deltakelse i arbeidslivet er første steg for å lykkes med en god integrering. Vi gir språkkurs og karriereveiledning for ulike behov.

Ja, jeg vil bli integreringsvenn

Hjelp til ved katastrofer

Når katastrofen inntreffer må vi raskt ut med hjelp for å bistå i redningsarbeidet. Livsviktig bistand er utdeling av mat, vann, helse kit og gi husly.

Ja, jeg vil hjelpe

Bli frivillig

Ønsker du å gjøre en innsats for andre, så er du velkommen til å bli frivillig i Caritas! Vi vil bruke den kompetansen og kunnskapen du bærer på.

Ja, jeg vil bli frivillig

Vilkår og retningslinjer for donasjoner og fastgiver-avtaler