Gi en gave til kampen mot sult

/Gi en gave til kampen mot sult
Gi en gave til kampen mot sult 2022-10-04T09:57:03+00:00

Sultne barn trenger din hjelp

Akkurat nå er det mange mennesker som risikerer å dø av sult hvis de ikke får hjelp. Hver eneste dag strever mødre og fedre med å skaffe nok mat på bordet til barna sine. Sult fører også til at mange barn faller ut av skolen eller aldri registrerer seg i første omgang.

Det er hjerteskjærende å se barn sulte. Underernæring hos barn er et stort problem som ødelegger for deres fysiske, sosiale og intellektuelle utvikling. I tillegg er mange også rammet av underliggende sykdommer. Heldigvis får mange barn nødvendig hjelp, men det er langt fra tilfelle for alle. Din omsorg bidrar i kampen mot sult!

I dag er det 828 millioner mennesker i verden sulter. Caritas Norges hovedmål er å utrydde sult og feilernæring. Vi mener at en stor del av løsningen finnes i en økt satsning på klimavennlig jordbruk for småbønder. Matsikkerhet betyr å ha tilgang til nok mat og tygg mat for å kunne leve et aktivt og sunt liv hele året. Caritas arbeid er forankret i FNs bærekrafsmål nummer to, som handler om å utrydde sult, oppnå matsikkerhet, bedre ernæring og fremme bærekraftig landbruk innen 2030.

Ønsker du å bidra for å bekjempe sult? Gi en gave!

Du kan også gi en gave på følgende måte:

– Vipps: 93084
– Gavekonto: 8200.01.93433 (merk betalingen «sult»)

En kontroll av helsepersonell, kan være det som ledder et liv! Foto Micheal Stulman CRS

Sult går ikke over av seg selv.

Enhver gave, stor eller liten, blir tatt imot med stor takknemlighet.

Skattefradrag
Uavhengig av hvordan du du velger å støtte Caritas, har du krav på skattefradrag dersom ditt bidrag er på 500 kroner eller mer i løpet av ett år. Her finner du mer informasjon om skattefradrag.