Stort engasjement for Fasteaksjonen

//Stort engasjement for Fasteaksjonen

Engasjementet for årets fasteaksjon er stort i mange menigheter rundt om i landet. Kollekter, kakesalg og andre innsamlingsarrangementet arrangeres i hele fastetiden.

bilde 1

Det var mange besøkende og høyt tempo da 4. klassingene ved St. Hallvard arrangerte kirkekaffe til inntekt for Fasteaksjonen (foto: St. Hallvard)

Entusiastiske barn i St. Hallvard
Et svært godt eksempel på dette finner vi i St. Hallvard menighet i Oslo. Søndag 30. mars organiserte 4. klassingene i St. Hallvard Kirke (St. Klara-gruppen) kirkekaffe til inntekt for Caritas Norges fasteaksjon. Barna var fulle av entusiasme og gjorde en stor innsats sammen med sine foreldre. Det ble bakt og solgt mange kaker, avholdt et bruktmarked med bøker, musikk og filmer og menigheten fikk også musikalsk underholdning til kaffen. Det var stor interesse for arrangementet og de totale inntektene fra arrangementet endte på kr 3 506, som nå er overlevert til Fasteaksjonen. Caritas Norge takker for det fantastiske engasjementet til barn og foreldre ved St. Hallvard menighet!

Har du eller noen andre i din menighet gjennomført arrangementer til inntekt for fasteaksjonen? I så fall vil vi gjerne skrive om det her! Send en kort tekst og gjerne et bilde til kristian.ovretveit@caritas.no.

Støtt Fasteaksjonen
Fasteaksjonen 2014 setter fokus på to av sosiallærens grunnprinsipper; solidaritet og subsidiaritet, og har fått navnet ”Felles ansvar for en bedre framtid”. Her kan du lese mer om årets fasteaksjon. Du kan støtte Fasteaksjonen ved å gi et bidrag her, eller ved å sende SMS med kodeord CARITAS til 2090 (kr 100,- per SMS). Du kan også benytte kontonummer 8200.01.93433. Merk innbetalingen med ”Fasteaksjonen”.

2018-02-05T14:49:14+00:00 3rd april, 2014|

About the Author: