Vinterkulda – en ekstra byrde for de som allerede lider

//Vinterkulda – en ekstra byrde for de som allerede lider

En kald og tøff vinter har festet grepet på Ukraina og nabolandene. Du kan hjelpe. Det er svære vanskelig for mange foreldre å få endene til å møtes.

Frivillige gjør en kjempeinnsats  (Foto: Caritas Internationalis)

Den kalde vinteren tær også på kreftene for både barn, voksne og eldre. Caritas trapper derfor opp innsatsen, og invitere deg til å avstå fra et gode og dele med noen som virkelig trenger det nå som fastetiden nærmer seg.

Barn og familier har liten mulighet til å forbedre sin livssituasjon på egen hånd slik situasjonen er nå. Krigen har ført til enorme lidelser. Det er svære vanskelig for mange foreldre å få endene til å møtes.

Sammen kan vi gi barn en trygg oppvekst og gjøre mennesker i stand til å forsørge seg selv.

Til stede for våre medmennesker – for det felles gode 

Fasteaksjonen er en årlig innsamlingsaksjon til Caritas sitt arbeid. Men det handler om mer enn penger. Hvert år fokuserer vi på noen av de grunnleggende årsakene til fattigdom og sult – og hvordan vi sammen kan gjøre verden litt bedre og mer rettferdig. Årsaken til nøden i verden er flere, men sult er den aller største. Folk sulter på grunn av vold, fordrivelse og klimaendringer. Sammen kan vi hjelpe mennesker med å bli selvforsynt med mat samtidig som vi gjør lokalsamfunn bedre i stand til å håndtere store og små kriser.

Fasten varer i 40 dager fra askeonsdag og frem til påske. For hver krone som samles inn kan vi hjelpe de som virkelig trenger det. Alt fra fattige bønner til mennesker i nød og andre sårbare i samfunnet.

Bli med og gi en hjelpende hånd til våre medmennesker!

Vipps: 93082
Gavekonto: 8200.01.93433

Takk for at du bryr deg!

2023-02-22T12:16:26+00:00